TERUGBETAAL- EN RETOURNERINGSBELEID

Betaling & Levering

Artikelen die u via onze webshop bestelt en laat opsturen, kunt u online betalen via iDeal of vooraf betalen door overmaking naar onze bankrekening. U kunt er ook voor  kiezen de artikelen zelf op te halen bij ons in de winkel en daar af te rekenen.

Retourneren

Wij gaan er vanuit dat de producten die u bestelt naar uw tevredenheid zijn. Mocht dat niet het geval zijn, kunt u het artikel binnen vijf werkdagen na ontvangst aan ons retourneren. Graag ontvangen we van u een e-mail via info@tenhovekindermode.nl met de volgende gegevens:

  • naam waarop de bestelling geplaatst is
  • woonplaats
  • ordernummer
  • reden van de retour

Graag ook op het retourpakketje uw naam en ordernummer vermelden. Het juiste artikel zullen we dan z.s.m. naar u toesturen.

Retouren kunt u sturen naar:

Ten Hove Kindermode
Grotestraat 17
7461 KE  RIJSSEN

Bij ruilen of retourneren/annuleren van artikelen zijn de gemaakte verzendkosten en de eventuele nieuw te maken retour-verzendkosten voor rekening van de koper. Alleen als een artikel duidelijk anders is geleverd dan is aangeduid in de artikelomschrijving of als er sprake is van een fabrieksfout, zal Ten Hove Kindermodede verzendkosten voor haar rekening nemen. We doen dit in nauw overleg met onze klanten.

Mocht u kiezen voor terugbetaling, dan zal na ontvangst van de retourzending het bedrag (excl. verzendkosten) teruggestort worden, mits het artikel zich in ongebruikte en in originele staat bevindt.

Afgeprijsde artikelen mogen enkel geruild worden. Hier wordt dus geen geld op retour gegeven.